Sov gott älskling
2014-04-02kl:18:23:32 | Kategori: Jonathan

 
♥ Jonathan Valter Jerry ♥
 
Under nästan 11 månader har vi kämpat tillsammans. Kämpat mot orättvisan du fick genomgå och livet tog verkligen en vändning när du föddes. En vändning som till början var väldigt jobbig att inse men med tiden blev vår vardag och någonting självklart och så älskvärt.
 
Du mådde bra vissa perioder och därimellan kämpade du mellan liv och död. Det gjorde så ont i mig och se dig lida, men ditt fina leende därimellan var det bästa som fanns. Att se dig utvecklas i din egna takt och genomgå underverk inte ens läkarna kunde förstå. Du var en sådan kämpe och du gav oss så mycket kärlek en son någonsin kunnat ge sina föräldrar. 
 
Den 11.e mars på eftermiddagen orkade du inte mer. Vi förlorade dig och du flyttade till månen. Jag önskar du var här hos oss och mina tårar slutar inte rinna. Jag saknar dig min älskade son så det gör ont i hela mig. Livet har inte längre samma mening och någonting så stort saknas i mitt hjärta och min vardag. Jag vill inte ha det såhär tomt och lugnt. Vill bara ha tillbaka dig i vårt liv igen och med allt vad det innebar! Min älskade fina Jonte ♥
 
Men trots smärta och förtvivlan så försöker vi gå igenom dag för dag. Planera din begravning som inom kort nu kommer äga rum, på allra bästa möjliga sätt. Jag lovar att du ska få den finaste begravning vi kan ge dig och vi ska kämpa på, precis så som du velat för din storebrors skull. 
 
 
- - -
 
 
Usch. Tårarna rinner så jag knappt ser vad jag skriver längre, men jag kämpar på. Kämpar på precis som vi tidigare gjorde tillsammans och fortfarande gör för du lever vidare i mitt hjärta och minne. Alla bilder överallt på dig är det finaste jag har och inom kort kommer du även finnas på min kropp. Jag ska tatuera in ditt namn under Benjamins mellan mina skuldror men framförallt skall jag göra en alldeles egen tatuering enbart för dig. Ditt handavtryck och lite annat kommer pryda min kropp sålänge jag lever, enda tills den dagen jag själv inte orkar detta liv längre och vi ses igen. Både i graven och på månen. Herregud min fina Jonte. Varför kunde du inte få orka leva här oss mig. Hos oss. Vi saknar dig så himla mycket! Storebror din säger godnatt till dig varje kväll, precis som jag och din pappa. Jag hoppas du får våra ord. Önskar jag kunde hålla om dig vid liv igen. Kunna säga att allt blir bra igen. Att du snart får komma hem till oss och vi skall vara tillsammans igen. Usch usch usch. Livet är så orättvist! 
 
 
Sov gott nu vår älskade bror och son ♥ För oss var du den största kämpe som fanns och den finaste son man kunnat önska. Inte nog med all kärlek du gav oss, du lärde mig så mycket. Ingen eller ingenting kan någonsin bräcka mig. Det var en av de saker du gav mig.
 

RSS 2.0